Close
Cod Postal 800083, Galați Str. Brăilei Nr. 25, Bl. P2, Ap. 5
+40.721.339.034 office@newnailsbymagicstudio.ro
Orar: Lu - Vi: 8:00 - 20:00 / Sam: 8:00 - 18:00

Salonul unghii tehnice NewNails este un salon de înfrumusețare, specializat în unghii tehnice, manichiură și pedichiură clasică și Spa, tratamente pentru mâini și picioare, extensii gene, make-up semipermanent. Tot aici se desfasoară și cursuri pentru stiliști proteziști de unghii, începători sau avansați.

Salonul, amenajat foarte modern, satisface nevoia de confort a clienților. Personalul calificat, atmosfera relaxantă și amenajarea deosebită fac diferența între NewNails și alte saloane. Este un salon modern, amenajat într-un stil feminin, în nuanțe de portocaliu, alb și negru. Mobilierul, ales cu mult bun gust, conferă spațiului un aer combinat între clasic și modern.

Veți găsi aici servicii de calitate superioară, la prețuri accesibile, și veți fi mereu întâmpinați cu respect, atenție și un zâmbet.

De asemenea, punem la dispoziția dumneavoastră produse pentru îngrijirea mâinilor și a unghiilor, produse de calitate, marca Crystal Nails, Cuccio Naturale, Akzent, Xtreme Lashes, fiecare gamă având și produse care se pot folosi pentru îngrijire, acasă.

Ca servicii, puteți alege între aplicarea unghiilor tehnice cu gel sau acryl în forme clasice sau cele mai noi tendințe (Pipe, Edge, Migdală gotică, Stiletto), întărirea unghiilor naturale cu gel sau ojă permanentă Crystal Lac, cu un design simplu sau sofisticat, manichiură clasică sau SPA, manichiură la cald, îngrijirea cuticulelor, manichiură Japoneză, pedichiură clasică și SPA, pedichiură tehnică cu gel sau cu ojă permanentă, cursuri pentru tehnicieni de unghii, începători sau avansați, cursuri pentru învătarea celor mai noi tehnici de design, aplicat extensii gene cu aspect natural, scurte, lungi sau medii, make-up semipermanent.

Salonul de unghii tehnice NewNails din Galați vă pune la dispoziție o multitudine de modele atât pentru manichiură tehnică cât și pentru manichiurile simple, realizate din vopsea acrylica, gel, ojă semipermanentă sau acryl. Vă puteți alege singure designul, sau vă putem ajuta în alegerea lui, propunându-vă un model potrivit mâinii și stilului dumneavoastră. Avem o experiență de peste 7 ani, pasiune pentru ce este nou și de calitate în acest domeniu. Personalul nostru specializat în unghii tehnice și îngrijirea unghiilor naturale a participat la cursurile celor mai renumite academii de profil: Scoala de unghii tehnice Crystal Nails, Academia Denisenko, Școala Liliyei Sereditskaya, Academia Magnetic, Academia Eclusive Beauty Line, Velena Nails Academy.

Ne-am consolidat cunoștințele participând la târgurile de frumusețe din România, dar și la cel mai important târg de înfrumusețare din Europa, Cosmoprof Bolognia astfel încât putem spune despre noi că punem la dispoziția clienților noștri servicii și produse de cea mai înaltă calitate. Tehnicienele de la NewNails dețin zeci de diplome de specializare și sunt premiantele diverselor concursuri de tehnici de construcție și de masterdesign:

  • Concurs Les Nouvelles Estetique 2009 – premiul II
  • E-Campionatul mondial de unghii tehnice Crystal Nails 2011 – premiul II
  • Concurs Brillbird -Unghii de carnaval 2012 – premiul II

Lucrările noastre sunt apreciate și au aparut în reviste de specialitate din România – Nails Aestetique dar și din alte țări printre care America în revista Nailspro Magazine, Unghie&Belezza din Italia.

12938216_1676820319236269_5147180144157309904_nÎn toată munca noastră de creație suntem sustinuți de calitatea produselor profesionale folosite, de origine germană și americană, de renume internațional. Produsele cu nume, de ultima generație, originale se deosebesc net de produsele neprofesionale care printr-o calitate îndoielnică și folosire incorectă pot crea daune ireversibile asupra sănătății unghiei naturale. Atunci când nu sunt respectete normele de igienă, când se lucrează în spații improvizate de către neprofesioniști unde în nici un caz nu se pot respecta normele de igienă riscăm să contactăm o serie de infecții, printre care cele mai frecvente numărându-se, micozele, infecțiile virale, infecții bacteriene, iar în cazul producerii unei sângerari se pot contacta boli transmisibile prcum hepatita B, C sau chiar HIV. La NewNails normele de igienă sunt strict respectate fiecare clientă beneficiind de un set de instrumente steril de unică folosință.

Manichiura este cartea de vizită a oricărei femei, dar și un moment de răsfăț. Manichiura ingrijită, unghiile frumos decorate cu nuanțe naturale, îngrijirea mâinilor și picioarelor cu produse Spa de ultimă generație, reprezintă o adevarată încântare pentru trup și suflet. Această procedură trebuie realizată însă cu ustensile sterilizate, de către profesioniști și în spații special amenajate.

Vă așteptăm!

+40.721.339.034
office@newnailsbymagicstudio.ro
Str. Brăilei Nr. 25, Bl. P2, Ap. 5
Cod Postal 800083, Galați