Close
Cod Postal 800083, Galați Str. Brăilei Nr. 25, Bl. P2, Ap. 5
+40.721.339.034 office@newnailsbymagicstudio.ro
Orar: Lu - Vi: 8:00 - 20:00 / Sam: 8:00 - 18:00

Aparatul este din ultima generatie si are capacitatea de a scana si diagnostica emisia energetica a intregului organism uman, de la aparate si sisteme pana la nivel celular si cromozomial.

NewNails Galati - SCIO, Biorezonanta

NewNails Galati – SCIO, Biorezonanta

Investigaţie a întregului organism fără radiaţii şi fără efecte secundare, biorezonanţa magnetică depistează afecţiunile chiar şi în fază incipientă, în doar o oră şi este folosită şi ca metodă de tratament.

Precizia de diagnostic pentru organe este cuprinsa intre 90-95%, iar la nivel celular, cromozomial, microorganisme, 80 pana la 85%. Viteza de lucru e remarcabila (de 8-10x mai rapid decat majoritatea aparatelor de biorezonanta folosite in momentul de fata.             

Principiu de functionare

Conform descoperirilor ştiinţifice, organismul uman reprezintă un câmp electromagnetic.  Acest câmp se prezintă fie sub formă de particule electromagnetice, fie sub formă de unde (vibraţii) electromagnetice.   Biorezonanţa magnetică reprezintă una dintre metodele care s-au dezvoltat ţinând cont de parametrii energetici ai corpului uman.  Această metodă aparţine medicinei cuantice (vibraţionale) şi constă în folosirea de cuante de energie  pentru ameliorarea şi vindecarea bolilor.   Tratamentul prin biorezonanţă pleacă de la principiul că organismul uman este ca un câmp de energie,  emite şi absoarbe vibraţii electromagnetice.  Datorită acestui fenomen de emisie şi recepţie de vibraţii electromagnetice, se poate determina starea energetică a organismului (diagnosticarea), se pot testa medicamente şi se face tratamentul propriu zis.  Pentru rezultate favorabile, tratamentul trebuie precedat de un diagnostic, care precizează starea energetică a organismului, adică  imaginea vibratoare.  Fiecare pacient are propria sa imagine vibratoare.

Astfel, există vibraţii ale celulelor, ţesuturilor şi ale organelor care sunt în conexiune şi în interacţiune  permanentă.

În starea de sănătate vibraţiile sunt armonioase, pe când în starea de boală sunt dizarmonioase.  Terapia prin biorezonanţă vindecă vibraţiile dizarmonioase prin reinjectarea pacientului cu propriile vibraţii, însă de manieră inversată.    Aceste vibraţii electromagnetice constituie atât vehiculul informaţiei, cât şi informaţia propriu-zisă, care este capabilă să influenţeze procesele biochimice şi să determine autoreglarea organismului.   S-a demonstrat că procesele biochimice din organism se află sub control fin electromagnetic, astfel că terapia prin rezonanţă pune în mişcare procesele de vindecare prin intermediul informaţiilor.   Practic, toate bolile beneficiază în proporţie variabilă de această terapie cuantică.

  Terapia propriu-zisă este însoţită de indicaţii ale specialistului cu privire la stilul de viaţă, la dieta individualizată şi chiar la folosirea remediilor naturale.  Terapia cu biorezonanţă magnetică şi tratamentul naturist se pot face în paralel cu tratamentul. Avantajul este că astfel se reduc efectele adverse ale medicamentelor de sinteză. Aparatul de biorezonanţă poate detecta în faze incipiente deficienţele şi modificările patologice, prin intermediul undelor magnetice generate la nivelul organelor şi celulelor. El poate identifica stările emoţionale, deficienţele de vitamine, de minerale, de aminoacizi esenţiali şi pe cele hormonale, detectează prezenţa agenţilor patogeni (virusuri, bacterii, paraziţi şi fungi), afecţiuni ale sistemelor: nervos, digestiv, osos, circulator, cardiovascular, respirator şi pe cele ale organelor şi glandelor cu secreţie internă. De asemenea, aparatul poate măsura nivelul acizilor graşi şi depistează predispoziţiile alergice, intoleranţa la alimente sau la anumite substanţe. În plus, poate sesiza factorii de risc la care este predispus organismul.

Cum decurge o consultaţie cu aparatura de biorezonanţă  magnetica?

Înregistrarea propriu-zisă a datelor durează aproximativ 40-450 minute şi se face prin intermediul unui semnal sonor de diferite intensităţi şi frecvenţe. Urmează apoi analiza şi interpretarea fiecărei imagini înregistrate, cu diagnosticele cele mai probabile, iar în final se determină compatibilitatea cu anumite remedii naturale, medicamente, alimente etc., în funcţie de diagnosticul stabilit.  Fiecare organ şi celulă are oscilaţiile sale distincte, care sunt stocate în memoria calculatorului şi pot fi afişate pe ecran ca un grafic ce reprezintă schimbul de informaţie dintre acel organ sau ţesut şi mediu. De asemenea, fiecare proces patologic are graficul său propriu, stocat în memoria calculatorului. După ce se face înregistrarea (prin intermediul unui semnal sonor emis în căşti), sistemul compară gradele de similaritate spectrală obţinute, cu cele ale ţesuturilor sănătoase, ale ţesuturilor cu modificări anatomo-patologice sau ale agenţilor infecţioşi.   Orice tulburare sau boală este de fapt tradusă ca o oscilaţie electromagnetică dizarmonioasă, care produce un blocaj ce interferă cu funcţionarea normală a corpului. Aceste blocaje pot fi corectate cu ajutorul unor oscilaţii electromagnetice de semn opus, realizându-se astfel armonizarea.

Dispozitivul arată şi predispoziţiile (tendinţele) organismului către anumite boli ce ar putea apare în viitor. Înregistrarea pacientului se stochează în calculator, iar la controlul ulterior se poate face analiza comparativă şi se poate aprecia evoluţia bolii. Dispozitivul are posibilitatea de a realiza şi terapie.

Testarea poate să fie urmată de şedinţe de terapie, dacă se observă anumite afecţiuni. În funcţie de gravitatea bolii, specialistul poate recomanda până la trei şedinţe săptămânale.

Numărul de şedinţe variază însă de la o persoană la alta. Terapia propriu-zisă este însoţită de indicaţii ale specialistului cu privire la stilul de viaţă, la dieta individualizată şi chiar la folosirea remediilor naturale.

Aparatul de biorezonanţă poate detecta în faze incipiente deficienţele şi modificările patologice, prin intermediul undelor magnetice generate la nivelul organelor şi celulelor. Poate să detecteze orice afecţiune acută, subacută sau cronică.

E mai usor sa previi o boala decat sa o tratezi !!! 

 

OFERTA 

Pachet Standard –  evaluare generala a starii de sanatate = 80 lei

Pachet Mediu –  evaluare generala + terapie standard  = 150 lei

Pachet Total  –  evaluare generala + terapii pe toate organele = 100 lei/ ora .

Terapie = terapii ulterioare pe toate organele dupa sedinta de testare = 80 lei/ora

Copii sub 10 ani 50 lei.  Reducere 15% pensionarii si membrii aceleeasi familii la pachetul total.

Se pot face determinari cu biorezonanta si in alte localitati sau la domiciliu.

 

+40.721.339.034
office@newnailsbymagicstudio.ro
Str. Brăilei Nr. 25, Bl. P2, Ap. 5
Cod Postal 800083, Galați