Close
Cod Postal 800083, Galați Str. Brăilei Nr. 25, Bl. P2, Ap. 5
+40.721.339.034 office@newnailsbymagicstudio.ro
Orar: Lu - Vi: 8:00 - 20:00 / Sam: 8:00 - 18:00

DETOXIFIERE ȘI ÎNFRUMUSEȚARE LA NEW NAILS ÎN GALAȚI

Ce este detoxifierea cu aparatul DetoxSpa?


Detox-SpaDispozitivul “Ion-Cleanse”, pe care gălățenii și brăilenii îl pot testa la NEW NAILS este un apărat revoluționar care oferă o curățare a organismului pe bază de ioni, prin fenomenul electrolizei. Eliminarea greoaie a toxinelor (metale grele, grăsimi oxidate, colesterol, acid lactic, acid uric, etc.) și acumularea acestora (sub formă de depozite pe țesuturi, vase, mușchi, etc.) duc, mai devreme sau mai târziu, la instaurarea a diverse afecțiuni – mai ușoare sau mai grave – sau stări de disconfort la nivelul organelor. Deși pare de domeniul fanteziei, întregul proces este susținut de fenomenul de osmoză. Sub acțiunea ionilor, toxinele ies prin pielea tălpilor, fiind eliminate în apa din recipient. Detoxifierea se realizează imediat, lucru pe care îl poate observă orice pacient: apa se colorează aproape instant. Culoarea este un bun indicator pentru stabilirea – sau confirmarea – diagnosticului. Galben-verzui semnifică o acumulare de toxine la nivelul rinichilor, vezicii, tractului urinar, aparatului genital femei – prostatei/bărbați. Portocaliu înseamnă că toxinele eliminate sunt la nivel articular.  Apa maro sau neagră arată că ședința descărcă ficatul de reziduuri. Verdele închis denotă detoxificarea vezicii biliare. Dacă în urma ședinței baia de picioare se umple cu spumă albă, a avut loc un proces de detoxificare a sistemului limfatic. Particule cu aspect alb brânzos în apă indică eliminarea micozelor, iar particule negre – eliminarea metalelor grele. În cele din urmă, prezența particulelor roșii în apă arată eliminarea cheagurilor de sânge. În genere, ședințele durează 30 de minute.

Indicații terapeutice: răceli și viroze, varice și aspect neplăcut al pielii, afecțiuni renale și hepatice, stări de letargie și somn dezechilibrat, exces ponderal și nivel crescut de colesterol, dureri de cap și migrene.

Contraindicații: pacienți cu boli de piele și boli psihice diagnosticate, pacienți cu leziuni nevindecate, în special la nivelul picioarelor, pacienții care au suferit transplat de organe sau care au implanturi cardiace, femeile însărcinate, cele care alăptează și copii sub 8 ani.  

Prețul ofertei: 10 ședințe,  o dată la 2 zile, 300 lei.  

 

Unul din cele mai la îndemână și performante sisteme de evaluare a starii de wellness (sănătate energetică și psiho-fizică) a organismului se găsește la Galați la NewNails. Quantum Magnetic Analyzer are ca principiu de funcționare analiza cuantică a rezonanței magnetice (ACRM) și implică inovații de tehnologie avansată din medicină, bio-informatică, inginerie și din alte domenii. Folosind medicina cuantica ca bază teoretică, acest echipament electronic colectează câmpul magnetic slab al celulelor corpului uman, îl analizează și determină starea de sănătate, scoțând în evidență recomandări standard de prevenire a bolilor. ACRM este un ghid individual pentru aflarea starii de sanatate a intregului corp si are avantajul ca este complet, non-invaziv, practic, simplu, rapid și economic.

Cum se face investigația?

Kelebekbeauty.ro-detoxifierea-detoxsplPersoana care face testul se va conecta la dispozitiv printr-un senzor, în 60 de secunde aparatul va face niște măsuratori, care vor fi preluate în computer, comparate cu nivelul standard pe fiecare sistem și organ în parte, apoi 22 de rapoarte de sănătate vor fi emise, conținând și valorile normale ale tuturor parametrilor luați în calcul. În funcție de acestea se emite raportul final și se fac recomandari de tratament persoalizat. Durata întregii proceduri este de maxim 30 minute iar vârsta minimă a pacientului trebuie să fie de 10 ani împliniți. Costul unei investigații e de 80 de lei de persoană.

La New Nails beneficiezi și de servicii de înfrumusețare la standarde: micropigmentare semipermanentă sprâncene, buze dar și pleoape, manichiură și pedichiură cu gel, tratament spa pentru picioare sau gene fir cu fir. Datorită unei aplicări corespunzătoare, extensiile de gene arată complet natural, putând corecta chiar şi micile imperfecțiuni (ochi căzuţi, ochi apropiaţi, etc.) În ceea ce privește SPA-ul pentru picioare, răsfățul conține exfoliere, masaj cu săruri minerale, miere, aloe vera, ceai verde, avocado și grapefruit.  Tălpile sunt apoi învelite într-o mască hidratantă și răcoritoare cu argilă, extract de castraveteși mentă. Operațiunea durează puțin peste o oră și costă 55 de lei.

NEW NAILS Mazepa, str. Brăilei, Bl. P2. Pentru programări puteți suna la tel. 0721  339 039 sau 0749 362 279. Pentru oferte, consultați ww.newnailsbymagicstudio.ro sau pagina de facebook New Nails.

+40.721.339.034
office@newnailsbymagicstudio.ro
Str. Brăilei Nr. 25, Bl. P2, Ap. 5
Cod Postal 800083, Galați